Muziek en Techniek

Uw feest is voor ons een belangrijke zaak. Wij laten dan ook niets aan het toeval over!

Party Track Entertainment verzorgt al vele jaren muziek, DJ's, Drive-In shows, zangers, band, entertainers, sprekers en event support voor feesten in het algemeen en bruiloften specifiek. Party Track Entertainment is geen eenpitter, waardoor uw feest gevaar zou kunnen lopen bij ziekte of bij uitval. Ook qua techniek laat Party Track Entertainment niets aan het lot over. Omdat zij voor meerdere feesten verschillende installaties hebben, is er in noodgevallen altijd een oplossing nabij! En als het om geluidskwaliteit gaat hoeft u bij ons ook niet te twijfelen. Dat is meer dan prima! En onze lichtshow?   ....................................................... dat is ons visitekaartje!


Maatwerk

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsfeest, een gezellig kroegfeest, een straatfeest, of een dance-party. Of het nu gaat om een feest met 30 personen of een feest met 3000 personen, Party Track Entertainment zorgt dat zij de juiste installatie voor de juiste zaal of gelegenheid hebben. Vanzelfsprekend is voor een groter feesten meer maatwerk nodig dan voor de standaard feesten tot ca. 150 personen.


Aanpassingsvermogen

Niet alleen de geluids- en lichtinstallatie passen wij aan naar de grootte van het feest of de zaal, maar ook onze DJ's en entertainers kunnen zich goed aanpassen aan de situatie. Zo zullen wij bij achtergrondmuziek ook daadwerkelijk op de achtergrond blijven. Betreft het een feest, dan is het voor ons ook feest en dat zult u dan ook aan ons zien en merken!  Niks geen stille saaie DJ die alleen goeie nummers draait. Het oog wil ook wat!  

En heeft u een thema-avond, dan doen wij mee. We passen onze outfit aan op het thema.  Niets is ons te gek!  Prijzen

Zoals u hiernaast kunt lezen is het moeilijk om een standaard prijs te noemen voor onze diensten. De meeste feesten zijn namelijk maatwerk.

Om u toch een idee te geven van onze gages hebben wij enkele varianten voor u op een rij gezet.

Bij onderstaande richtprijzen (m.u.v. de laatste optie) is inbegrepen: DJ voor 5 uur lang, alle apparatuur incl. op-en afbouw.

Wanneer u onze zanger boekt, dan zingt hij 4 tot 5 sets verdeeld over de gehele avond.

DJ voor feest tot 100 personen€ 400
DJ voor feest tot 200 personen€ 475
DJ voor feest meer dan 200 personenOp aanvraag
DJ inclusief zanger Dick Jones€ 575
Zanger/entertainer (excl geluid)*€ 250

* Boekt u alleen onze zanger (2 sets) en kan hij gebruik maken van een aanwezige installatie dan geldt de genoemde prijs bij optie 5. Heeft u geen zanginstallatie. Dan verzorgen wij dat vanzelfsprekend graag tegen een kleine meerprijs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij bovenstaande prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten (bij meer dan 40 km van Rotterdam). Voor overigen voorwaarden verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.  

Heeft u een groter feest gepland dan 200 personen of heeft u speciale wensen, dan is het raadzaam om hierover eerst even contact te hebben. U kunt daarvoor ons contactformulier op de volgende pagina invullen. Telefonisch kan natuurlijk ook!