Wij zijn altijd blij met de reacties die wij ontvangen. Graag geven wij u de mogelijkheid deze op onze site te plaatsen, zodat ook onze andere bezoekers een indruk kunnen krijgen van uw ervaringen. Door het invullen van het recensieformulier aan de rechterzijde, wordt uw reactie zichtbaar. Alvast bedankt!

Met muzikale groet,

Party Track Entertainment

Recensieformulier

Angelique en Jan 21-02-20

Onze bruiloft was een mooie dag met als kers op de taart een topfeest. Bedankt voor het mooie moment met "Have I told you".


Ronald en Jose 8-02-20

Fijn dat jullie op het laatste moment konden komen na afzegging van onze eerder ingehuurde DJ. We waren volledig in paniek. Jullie waren onze redding. Txs


Annemiek Breeman 01-02-20

Hi Tet en Dick. Wat een fijn optreden hebben jullie gegeven op het bruiloftsfeest van mijn ouders. Een speciaal bedankje voor het verzoeknummer wat Dick voor mijn ouders speciaal heeft gezongen. Ontzettend mooi gezongen. Bedankt!


Rob Blok 24-01-20

Hi Party Trackers, bedankt voor jullie muziek en optreden. We vonden het helemaal TOP! Grz. Rob


Rita van Deenen 29-11-19

Je word maar 1 keer 60 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Mijn gasten en ik hadden een geweldige avond en bijna iedereen stond tot de late uren op de dansvloer te swingen. Mijn dank daarvoor aan zanger Dick Jones en DJ TeT. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen en ben echt blij dat ik voor jullie gekozen heb, jullie waren super!


Fred en Anouk 20-09-2019

Een trouwfeest zoals we die in gedachten hadden. Met dank aan jullie! Veel goede reacties gekregen, wat ook wel te verwachten was nadat onze gasten om 01:00u nog niet van de dansvoer af wilden. Bedankt voor alles.


Familie Borgmeijer 6-09-2019

Mannen bedankt voor de fantastische avond. Het was een mooi feest om nog lang op terug te kijken. En bedankt voor het inwilligen van alle verzoeknummertrjes. TOP!


Randy en Yvonne 23-08-2019

Op 23-8-19 hebben zanger Dick Jones en DJ TeT mijn Abraham-feest kleur gegeven met hun grote variëteit aan muziek. Ze hebben een fanatische show gegeven voor 80 genodigden, waarbij de dansvloer voortdurend goed bezet was. Vooral de combinatie met live-zang vonden we erg geslaagd. De kwaliteit was ook top. Dit duo is zonder twijfel een echte aanrader!!   


Richard Barendrecht 17-08-2019

Zaterdagavond 17-08-2019 heb ik voor mijn vrouwtje een surprise verjaardagsfeest gegeven omdat ze 50 is geworden. We hebben het in café De Gouden Leeuw gevierd. Het feestje bestond uit 25 personen maar dat was ook geen probleem voor Party Track Entertaiment. Ze hadden nog nooit voor zo’n klein feestje gedraaid en gezongen, maar wat zijn deze mensen fantastisch. Alleen maar positieve berichten van de gasten hoe gezellig het was.. Als je van 25 gasten 25 positieve berichten krijgt dan heb niet alleen ik maar ook Party Track Entertaiment het goed gedaan. Alles goed geregeld en alles volgens afspraak, niks over gelogen. Mochten we binnenkort weer een feest willen geven dan trek ik zeker weer bij hun aan de bel. In 1 woord........FANTASTISCH !!!!!


Truus Vermeer 26-07-2019

Wat een topfeest zeg!. Back to the 80s. Geweldig om al die gouwe ouwen weer te horen en mee te zingen. DJ Tet en Dick Jones, heel erg bedankt en hopelijk tot ziens.


Kees Blok 20-07-2019

De bruiloft van mijn dochter en kersverse schoonzoon is een bijzonder fijn feest geweest, mede door party track entertainment. Bedankt mannen !


Dina van Oosten 11-05-2019

Bedankt voor de toffe muziek op mijn verjaardagsfeest. Ik, maar ook al mijn gasten hebben ontzettend genoten tot in de laate uurtjes. Het was een geslaagd feest!


Jeroen Webbenhoven 03-05-2019

Bedankt voor het optreden tijdens ons bedrijfsfeest. We kijken terug op een geslaagde avond. Txs


Lisanne en Jeroen de Groen 19-04-2019

Bedankt voor de show op onze bruiloft. Ook vonden we het top dat jullie nog op het laatste moment konden helpen met het vinden van een geschikte lokatie. Echt geweldig. Jullie zijn een aanrader en we zien elkaar zeker nog terug!


Familie Van Veen 29-03-2019

Voor ons feest was de keuze op de band Project M gevallen. En daar hebben we geen spijt van! Wat een topband zeg! Leuk dat jullie ons terug namen naar de jaren 70 met al die heerlijke disco hits. Helemaal TOP!


Feestcommissie Jacq Duthilhuis 21-03-2019

Net als vorig jaar waren we weer zeer tevreden over het optreden van Dick Jones. Gaan we zeker weer over doen!. Bedankt voor de gezellige avond jongens!


Ruud en Tineke 16-03-2019

Het Sweet Sixteen feest van onze dochter was helemaal af doordat Party Track Entertainment "in da house" was. We zijn echt super tevreden en onze dochter zielsgelukkig. Bedankt!


Xander en Esther Veloo 9-03-2019

DJ TeT, bedankt voor de geweldige avond! We hebben hele leuke reactie's gekregen van onze gasten. In een woord: SUPER !!


Reactie Nicole van Velzen 22-02-2019

Wat was mijn verjaardag een topfeest zeg en wat leuk dat ik jullie eind dit jaar weer mag beluisteren op de bruiloft van mijn vriendin Claudia. Tot ziens!


Reactie Theo en Marleen van Reenen 8-02-2019

Onze bruiloft was mede door jullie muziek en geweldige show iets waar we nog lang aan terug zullen denken. (enne nog bedankt voor het spelen van de vele verzoekjes ! )


Reactie van Piet Noordam 20-10-2018

We hebben het erg naar ons zin gehad. En dit kwam misschien wel op de eerste plaats door jullie muziek! Wat tof dat jullie de avond mooi vlot getrokken hebben. Het leek onmogelijk om de mensen op de vloer te krijgen, maar jullie hebben het tegendeel bewezen. Ons feest was bij jullie in goede handen. Bedankt!


Reactie van John Bax 22-09-2018

Het was echt een super feest zoals ik het mij voorgesteld had, maar hoe kon het ook anders met jullie muziek. Lekker dansbaar en van onze tijd. Complimenten die we van de gasten kregen waren o.a. : "Super gezellig avond en wat een super band hadden jullie"! Dat zegt genoeg denk.
TeT en Dick, bedankt. Het was top!


Reactie door bruidspaar Van Hemmerden 17-08-2018

Ongelooflijke leuke avond gehad. Onze 25e jarige bruiloft had niet mooier gevierd kunnen worden. Bedankt voor het zingen en spelen van alle verzoekjes.... Niets was jullie te gek. Echt geweldig!


Reactie door A. vd Berg 5-08-2018

Nooit gedacht dat een tuinfeest zo geslaagd kon zijn. Wie had dat gedacht, gewoon lekker in onze eigen tuin. Iedereen in een korte broek en een bijzonder goede zanger en super DJ voor de muziek. We hebben ons geweldig vermaakt. Bedankt!


Reactie door bruidspaar Huigen 6-07-2018

Heel erg bedankt voor de te gekke muziek op onze bruiloft. En wat een stem heeft Dick Jones. Iedereen was erg onder de indruk! Duizendmaal dank!


Reactie door dhr. A. Verbiest 22-06-2018

Wat een hoop positieve reacties heb ik gehad op ons tuinfeest. Het was echt een knaller. Volgend jaar het zelfde recept zou ik zeggen! Txs.


Reactie door de heer Vermaas 9-06-2018

Een mooiere opening van ons seizoen kunnen we ons niet voorstellen. Fijne muziek, maar ook vooral bedankt voor het ondersteunen bij de sprekers en prijzenuitrijking. Chappeau!


Reactie door bruidspaar Janssen 18-05-2018

Het was een onvergetelijke dag. Mede door jullie muzikale omlijsting is alles precies geweest zoals we het ons hadden voorgesteld. Bedankt hoor Stefan en Dick! We gaan jullie zeker nog zien (en hopelijk bestaan jullie over 12.5 jaar nog :-) )


Reactie door familie Van der Heijden 13-04-2018

Bedankt voor de TOPAVOND! Niets was te gek. We hebben van jullie genoten. En wat leuk dat jullie van jong tot oud een hele avond tevreden kunnen houden. Heel bijzonder!


Reactie door familie Hengst 24-03-2018

Voor de 70e verjaardag van mijn neef hebben we de keuze laten vallen op party track entertainment. En daar zijn we erg blij mee! Wat we echt te gek vonden was jullie improvisatie toen alles even niet liep zoals we dat hadden bedacht. Geweldig! En dank voor het meedenken en het snelle handelen. We gaan jullie zeker nog vaker binnen onze familie zien. Jullie zijn TOP!


Reactie door secretariaat Jacq Duthilhuis te Rotterdam-Hillergersberg op 16-03-2018

We zijn zeer dankbaar voor de muzikale omlijsting van party track entertainment voor ons jaarlijkse feest. We hebben ons erg geamuseerd en willen jullie ook voor volgend jaar boeken. Dus tot ziens!


Reactie door familie Kuipers op 16-02-2018

Onze bruiloft was een dag waar we al lang van gedroomd hadden. De feestelijke afsluiting 's-avonds overtrof onze stoutste verwachtingen. Wat een feest! En Dick Jones, bedankt voor je entertainment! Jij krijgt echt hele volksstammen gek volgens ons :-). Een dijk van een stem die alles zingt wat je maar kan bedenken. Ook DJ TeT willen wij erg bedanken. Leuk ook dat jullie een verzoeknummerlijst in de zaal hebben liggen, waardoor iedereen verzoekjes heeft kunnen aanvragen. Hopelijk tot ziens!


Reactie door Tineke op 14-01-2018

DJ TeT en Dick Jones, ik wil jullie van harte bedanken voor de geweldige feestavond die jullie ons gebracht hebben tijdens mijn verjaardag en het 50 jarige huwelijksfeest van mijn ouders. In 1 woord: GEWELDIG!

We hebben heel veel reacties gehad van familie en vrienden. We zijn blij met de keus die we hebben gemaakt en zullen jullie aan een ieder aanbevelen. Nogmaals bedankt!


Reactie door Cyberrob op 25-11-2017

Wat een geweldige combinatie dj en zanger
Dick wat kan jij fantastisch zingen en lekker hoe je het publiek mee krijgt
Wij kijken terug op een fantastisch 12,5 jarige bruiloft die mede door jullie super was
Kan iedereen dit koppel aanraden zij maken je feest pas echt af


Reactie door Van Haaren op 09-11-2017

In 1 woord het was top. Wij hebben een fantastische dag gehad met als afsluiter een geweldig feest. De muziek was top!


Reactie van Sabine en Marco, Cafe Cobus, De Kwakel, 21-10-2017

Wij hebben heel erg genoten van jullie al hadden wij niet normaal tijd om even te praten en of normaal afscheid te nemen dus bij deze super bedankt en hopen jullie nog eens te mogen vragen?


Reactie van Jolanda & Robert, 23-09-2017 bruidspaar

Alles top geregeld en ze doen wat er beloofd wordt. Zou iedereen dit koppel aanraden super gaaf !
Gr jolanda robert en indigo


Reactie van Miranda en Armin, bruidspaar 20-09-2017

Op 20-09-2017 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en wat hadden wij een geweldig knalfeest dankzij jullie. Wij hadden een super avond en hebben enorm genoten dank je wel mannen jullie zijn echt een aanrader!


Reactie Dick en Anita, 9-07-2017 bruiloft

Wat een topavond. Goed geluid, mooie lichtshow, toffe DJ en geweldige zanger en zangeres. Een avond om nooit meer te vergeten! Txs.


Reactie van Jopie en Richard, 29-04-2017 bruidspaar

Jeetje wat een waanzinnig optreden van Party Track Entertainment. Super goed geluisterd naar onze wensen, en die Dick Jones: Wat een stem! We willen jullie echt heel erg bedanken. Dankzij jullie was het een onvergetelijke avond, en niet alleen voor ons! Bedankt. XXX


Reactie door Sonja en Jules op 06-03-2017

Wat een gezellige avond hebben jullie ervan gemaakt. Muziek geheel afgestemd op mijn thema avond back to the 70''s.
Bedankt heren!


Reactie door Ronald op 06-03-2017

Heren het was een mooie feestelijke en gezellige avond met gevarieerde (live) muziek
Bedankt!


Reactie door Jadedewolf op 05-03-2017

Heel erg bedankt voor de geweldige avond!
Zeker een aanrader en wij willen jullie zeker voor het volgende feest boeken.


Reactie door Cheryl op 05-03-2017

Party Track Entertainment bedankt voor de gezellige avond!Reactie van Claudia en Peter, 10-09-2016, trouwfeest

Op en top verzogd! Wat een geweldig duo!

Ontzettend bedankt voor jullie muzikale omlijsting op deze bijzondere dag!


Reactie door de Koning op 19-02-2016

Wat een avond!
We konden het niet zo gek bedenken of DJ TeT draaide het. En dan Dick Jones. Het lijkt we een wandelende jukebox en wat een stem! Geweldig bedankt. Jullie hebben er een onvergetelijk feest van gemaakt.